Vi tilbyder en bred vifte af opgaver inden for anlæg og belægning

Opsætning af hegn

JB Anlæg

Professionel hegnopsætning

Er du blevet træt af at kigge på dit gamle hegn, der er blevet nedslidt af vind og vejr, og har du brug for et nyt? Måske går du med ønsker om mere privatliv i haven eller på terrassen? Hos JB Anlæg opsætter vi de fleste typer af hegn. Ønsker du blot et enkelt led, eller skal der skærmes af hele vejen rundt om matriklen? Det er helt op til dig, og vi klarer nemt opgaven for dig. Det vigtigste er, at du får et stabilt og flot hegn, der dækker dine behov. Vi opsætter hegn i både Helsingør, Nordsjælland og store dele af København.

Brug for at skærme af?

Der kan være mange grunde til at få sat et hegn op. Et hegn kan være god til afskærmning for forbipasserende, naboen og vinden. Derudover kan det også bruges til at inddele haven eller terrassen i forskellige sektioner eller fungere som en mere vedligeholdsfri løsning i forhold til en hæk, der skal klippes og holdes flot og pæn. Uanset formålet opsætter vi gerne hegnet for dig og fjerner det eksisterende hegn eller hæk, hvis der er brug for det.

Hør mere om fordelene ved et hegn – ring eller skriv til os i dag, så vi kan få en uforpligtende snak.

 

Ønsker du et tilbud på Opsætning af hegn?

Står du og mangler en kompetent anlægsstruktør, så hører vi gerne fra dig. Du kan ringe til os på 30235189 eller benytte kontaktformularen nedenfor

 
    Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kunne løse din opgave?

    Så kontakt os gerne allerede i dag.