Vi tilbyder en bred vifte af opgaver inden for anlæg og belægning

Støttemure

JB Anlæg

Få udnyttet det skæve terræn

Er der stor højdeforskel i din have eller mellem din bolig og vejen? Med en støttemur kan du udnytte terrænforskellen ved fx at få plantet, skærmet af eller få mere plads at boltre dig på. JB Anlæg tilbyder at konstruere en støttemur efter dine behov, og vi vejleder dig gerne i forhold til, hvad der stilmæssigt vil passe til husets udtryk. Vi laver støttemure af både beton og natursten.

Fordele ved en støttemur af beton:

Med beton kan du skabe et mere stilrent look. Du kan skræddersy det, som du vil, og få skarpe linjer i udtrykket. Derudover kræver det minimal vedligeholdelse.

Fordele ved en støttemur af natursten:

Med natursten får du et mere naturligt look. De ujævne kanter og former giver en rustikt stil, og du kan være sikker på, at du får en helt unik støttemur, som ingen andre har. Du kan også selv vælge, hvilke nuancer naturstenen skal være i – om de skal være mørke eller lyse, med struktur i farverne eller andet. Det er helt op til dig, og hvad der passer bedst til dit hus.

Har du lyst til at høre mere om, hvad du kan få ud af en støttemur? Ring eller skriv til os i dag og få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du et tilbud på Støttemure?

Står du og mangler en kompetent anlægsstruktør, så hører vi gerne fra dig. Du kan ringe til os på 30235189 eller benytte kontaktformularen nedenfor

 
    Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kunne løse din opgave?

    Så kontakt os gerne allerede i dag.