Vi tilbyder en bred vifte af opgaver inden for anlæg og belægning

Profil

Om JB Anlæg

 

Det, der er kendetegner mig, er, at jeg har gåpåmod, og jeg er fagligt engageret i mit arbejde. Som selvstændig anlægsstruktør nyder jeg at få lov til at kunne udfolde min viden, teknik og løsninger i praksis, samtidig med at jeg får mødt en masse mennesker. Jeg går meget op i den gode dialog, og det er vigtigt for mig, at der er et godt samarbejde. Kundekontakt er en stor del af min service, og jeg vil til hver en tid prioritere, at du er tryg ved at have valgt mig som fagperson.

Som anlægsstruktør får man mange forskellige udfordringer, og jeg sætter en stor ære i at komme med forskellige bud og løsninger til, hvordan vi kan få indfriet dine idéer og ønsker. Jeg kommer gerne med inspiration fra tidligere arbejde og rådgiver i forhold til, hvad der passer bedst til dit behov og budget.

Bor du i Helsingør eller Nordsjælland, er du velkommen til at ringe og høre, hvad vi kan gøre for dig.

Anlægsstruktør med stor passion

Vi mener selv, vi har det bedste job. For en anlægsstruktør er der nemlig aldrig to opgaver, der er ens, og derfor ser vi altid frem til, hvad dagens arbejde byder på. Vi får lov at skabe forandringen, og det er dét, der er en af gevinsterne for os. At komme ud til en misligholdt have og få lov til at skabe en forvandling, der gør, at du får lyst til at sætte dig ud på terrassen og nyde udsigten. At du er tilfreds, og at dit behov er i fokus, er det vigtigste for os – vi går ikke hjem, før du kan sige, du har fået en god oplevelse ved at vælge os til opgaven.

Ring på